9 Ιουν 2012

2η Έκθεση ΒιβλίουΠαρά τις δυσκολίες των καιρών, προσπαθήσαμε και τελικά πραγματοποιήσαμε με επιτυχία την 2η Έκθεση βιβλίου.
Στον ίδιο χώρο φιλοξενήθηκε και η 1η Έκθεση ζωγραφικής με έργα των μαθητών του Σχολείου μας, με την καθοδήγηση και εμπειρία της κ. Τιτίκας Κουφοβασίλη. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων αυτών θα ενισχύσουν το εικαστικό εργαστήρι του Σχολείου.
Την έκθεσή μας επισκέφτηκαν το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο της Νάουσας, τα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας  και το LinguaKids montessori method. Μετά την εξερεύνησή τους στα βιβλία της έκθεσης, κάποιοι μαθητές συμμετείχαν σε δραστηριότητες πού είχαν ετοιμάσει οι δάσκαλοι τους. Άλλοι ενημερώθηκαν σε θέματα πρώτων βοηθειών από την κα Νικολέτα Μαλαματένιου και τον κο. Σπύρο Ευθυμίου οι οποίοι τους ξενάγησαν στο ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.. Κάποιοι άλλοι μαθητές έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια με την κα. Αλεξάνδρου Μαρία- ψυχοθεραπεύτρια.
Η βοήθεια και η στήριξη του Διευθυντή του Σχολείου μας κ. Άρη Παπά και των δασκάλων, δεν μας αφήνουν περιθώρια να εγκαταλείψουμε τις προσπάθειες ή να σταματήσαμε να προσπαθούμε. Ο στόχος μας δεν είναι μόνο να ενισχύσουμε το ταμείο του Συλλόγου αλλά να προσφέρουμε  πολιτισμό, ήθος και αξίες.
Ευχαριστούμε την κα. Τόνια Παντελαίου, Σχολική Σύμβουλο 1ης  Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Κυκλάδων. για την ομιλία της την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης. Ευχαριστούμε επίσης την κα Αλέξάνδρου Μαρία, ψυχοθεραπεύτρια για την στήριξή της και την απασχόληση των μαθητών. 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου, ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν και στήριξαν την 2η Έκθεση Βιβλίου: 


-        Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. (για την παραχώρηση της αίθουσας του Αγ. Αθανασίου.)

-       ΄ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ΄ μεταφορική εταιρεία (για την δωρεάν μεταφορά των βιβλίων.)

-       ΖΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ catering (για τα τραπέζια, που τοποθετήσαμε τα βιβλία.)

-       ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ της Νάουσας  ΣΑΪΤΑ (για τα βιβλία που μας εφοδίασε.)

-       ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (για την βοήθεια της σε όλη την διάρκεια της έκθεσης.)

-       ΒΑΒΑΝΟΥ ΗΡΩ (για το εικαστικό αποτέλεσμα της αφίσας, και της πρόσκλησης.)

-       ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗ ΛΗΔΑ (για το σκίτσο της  αφίσα και της  πρόσκλησης.)

-       Το ραδιοφωνικό σταθμό Ηχώ fm

-       Τη «Φωνή της Πάρου»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου