24 Ιουλ 2014

Ευχαριστήριο






ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                                                                    Νάουσα, 21/5/2014
ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ                                                                          Αρ. πρωτ. 115
               ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ
                  
Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήριο

Με τη λήξη της 4ης Έκθεσης Βιβλίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θεωρεί υποχρέωση αλλά και χαρά του να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν έμπρακτα αυτό το θεσμό και στάθηκαν δίπλα μας σε όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας, του στησίματος αλλά και της λειτουργίας της έκθεσης. Εκφράζουμε επίσης τον ενθουσιασμό μας για όσα θετικά μηνύματα εισπράξαμε από  το ενδιαφέρον και την αγάπη των επισκεπτών της έκθεσης μικρών και μεγάλων για το διάβασμα και το βιβλίο. Τους ευχαριστούμε και αυτούς  για την ανταπόκρισή τους σε όλες μας τις εκδηλώσεις.

Την έκθεσή μας επισκέφτηκαν, οργανωμένα το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο της Νάουσας, τα παιδιά από το τμήμα φιλαναγνωσίας του Σχολείου μας, το 4ο  Νηπιαγωγείο Παροικίας, η Παιδική Θεατρική Συντροφιά του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας και το 2ο τμήμα της Α τάξης του Γυμνασίου της Νάουσας. Μετά την εξερεύνησή τους στα βιβλία της έκθεσης, κάποιοι μαθητές συμμετείχαν σε δραστηριότητες πού είχαμε ετοιμάσει. Άλλοι δημιούργησαν με την βοήθεια της κ. Ηρώς Βαβανού, άλλοι συμμετείχαν στο λογοτεχνικό εργαστήρι με την Μαρικίτα και Βλάσια Τριανταφύλλου,  άλλοι αυτοσχεδίασαν παρέα με την κ. Δώρα Τσιλούνη και άλλοι άκουσαν και έπαιξαν με την κ. Αργυρώ Ασημάκη.

Τα δύο Σαββατοκύριακα της λειτουργίας της 4ης Έκθεσης βιβλίου ήταν πλαισιωμένα με εκδηλώσεις με τον  Μάικ το Φασολάκη, με την αγαπημένη μας Λήδα Βαρβαρούση, με την παιδαγωγό Αργυρώ Ασημάκη, με τη Δώρα Τσιλούνη και δώρα για τα παιδιά χορηγία της Frezyderm και τέλος με την μοναδική Ηρώ Βαβανού.                 

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Χαιρόμαστε που υπάρχουν κοντά στα παιδιά μας άνθρωποι με ήθος και σεβασμό σε αυτό που κάνουν. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τους γνωρίσαμε  και ευελπιστούμε σε επόμενες συναντήσεις και συνεργασίες. 

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε καταρχήν τον κ. Άρη Παπά, Διευθυντή του σχολείου μας και όλους τους εκπαιδευτικούς μας, ιδιαίτερα την κ. Δήμητρα Μαυρίδου, που ήταν δίπλα μας συμβουλεύοντας και βοηθώντας μας.
Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά την κ. Λήδα Βαρβαρούση για την παραχώρηση του σκίτσου της που χρησιμοποιούμε στην αφίσα μας. Την κ. Ηρώ Βαβανού για το στήσιμο της αφίσας.
Την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Πάρου για την παραχώρηση της αίθουσας, τον Ζουμή catering και το εστιατόριο Μελτέμι για την παραχώρηση των τραπεζιών που τοποθετήσαμε τα βιβλία, τον Ηχώ fm και την κ. Γεωργία Καραγιαννιώτη, το parianostypos και Τα Νέα της Πάρου  για την προώθηση της έκθεσης, τα βιβλιοπωλεία της Νάουσας, «Παρά Πέντε» και «Σαΐτα» για όσα βιβλία μας εφοδίασαν , την κ. Αριανούτσου Ιωάννα για το χρόνο και την εμπειρία που μας διέθεσε στο στήσιμο της έκθεσης, την μεταφορική Αργουδέλης για το μειωμένο κόστος της μεταφοράς των βιβλίων. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Πετρόπουλο Δημήτρη και την εταιρία Blue Star για την έκπτωση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για την μετακίνηση της κ. Βαρβαρούση καθώς και  κ. Τζοάννα Ροπόρα, ξενοδοχείο Kallisti και τον  κ. Μιχάλη Τριπολιτσιώτη, εστιατόριο Χριστιάνα, για την ζεστή φιλοξενία και το  πλούσιο γεύμα που πρόσφεραν στην κα. Βαρβαρούση.

Δεν θα κουραστούμε ποτέ να τονίζουμε πόσο σημαντικό είναι για όλους εμάς που προσπαθούμε για κάτι καλύτερο, να έχουμε την αποδοχή και την στήριξη όλων σας.


Από το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                                                                           Η Γραμματέας
        Μαρία Κορδονέλλη                                                                                  Μυρτώ Παλούμπη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου