18 Δεκ 2012

Δελτίο τύπου
Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, για να βιώσουν τα    παιδιά το εορταστικό κλίμα των ημερών, τα Σάββατα 8 και 15 Δεκεμβρίου συγκεντρώθηκαν στο Σχολείο οι μαθητές που παρακολουθούν τα τμήματα δραστηριοτήτων του συλλόγου μαζί με τους γονείς τους και ασχολήθηκαν με την κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Έπλασαν, έβαψαν, στόλισαν, τραγούδησαν τα κάλαντα και κεράστηκαν από τον μικρό μπουφέ που επιμελήθηκαν οι μαμάδες. Όλα αυτά έγιναν με την βοήθεια της κ. Γκαμπριέλλας Πανιώρα (υπεύθυνης τμήματος εικαστικών) και της κ. Κωνσταντίνας Ανδρεάκου (υπεύθυνης τμήματος χορωδίας) της οποίας ήταν και η ιδέα του χριστουγεννιάτικου-μουσικού  πάρτι!!  Πολύτιμη βοήθεια προσέφερε ο κ. Μπατίστας Μαλαματένιος, που μας έψησε στο φούρνο του τα ζυμαρένια στολίδια.

Τα στολίδια θα υπάρχουν προς πώληση  στο παζάρι του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί την μέρα της χριστουγεννιάτικης γιορτής. Το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων θα διαθέτει επίσης πράγματα τα οποία φιλοτέχνησε η δασκάλα εικαστικών του σχολείου κ. Τιτίκα Κουφοβασίλη με την βοήθεια των μαθητών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κ. Κουφοβασίλη, την κ. Ανδρεάκου, την κ. Πανιώρα και τον κ. Μπατίστα για τις ιδέες τους, τον κόπο τους και τη στήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου