5 Νοε 2011

Σχολικό έτος 2011-12


Αγαπητοί γονείς,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αφού έλαβε υπόψη του και την δύσκολη οικονομική συγκυρία, αποφάσισε η ετήσια συνδρομή για το σχολικό έτος 2011-12 να μειωθεί στο ποσό των 20 €. Θεωρούμε πως το ποσό αυτό μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στοιχειωδώς στις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει για το σχολείο μας.

Τονίζουμε επίσης για μια φορά ακόμα πόσο σημαντική είναι η στήριξη και η βοήθειά σας, όχι μόνο η οικονομική, αλλά και η ηθική ή και χειρονακτική. Όσοι περισσότεροι είναι οι γονείς που ανταποκρίνονται, τόσο περισσότερες ιδέες και προτάσεις υλοποιούνται και τελικά όλα αυτά  έχουν αποδέκτες τα παιδιά μας και τους δασκάλους τους.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου  είναι η εξής :

Πρόεδρος: Κορδονέλλη - Βοσινάκη Μαρία
Αντιπρόεδρος: Μαλάμου - Παναγιωτοπούλου Ιωάννα
Γραμματέας: Σιφναίου - Καραχάλιου Κατερίνα
Ταμίας: Παγκράτη - Αλιπράντη Χαρά
Μέλη: Αλιφιέρη - Καλογήρου Γεωργία
Φραντζή - Ρούσσου Πηνελόπη
Θωμόπουλος ΚωνσταντίνοςΟΜΑΔΑ ΣΚΑΚΙΣας ενημερώνουμε ότι στο Σχολείο μας με πρωτοβουλία του Συλλόγου λειτουργεί ομάδα ΣΚΑΚΙ, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς των μαθητών που συμμετέχουν. Η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27-10-2011 και αποφασίστηκε να γίνονται τα μαθήματα κάθε Τετάρτη για την πρώτη ομάδα και κάθε Σάββατο για τη δεύτερη. Η ώρα συνάντησης θα είναι από 5:30 μέχρι 6:30 μ.μ.


Επικοινωνία:
Facebook : Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου